Снежни леопард

Снежни леопард

Застрашујући грабљивац снежних планина. Снежни леопард има најдужи скок од свих мачака.

00:00

Биологија

Ознаке

polarni Leopard snežni leopard, irbisz, пантер, фелид, сисар, грабљивица, Азија, алфа предатор, планине, животиња, Кичмењаци, биологија

On-screen labels

дуг реп, тежина: 20-40 kg, дужина тела: 1-1,5 m, приближно 16 m, Мајк Пауел (САД), Светски рекорд 8,95 m, млеко богато мастима, 26,999.-, 39,199.-, 34,780.-, снежни леопард, зимска колекција, снежни леопард, исхрана: овце, козе, зечеви и мишеви, тежина: 20-40 kg, животни век: 20 година, Татарстан, Казахстан
Added to your cart.