Snežna sova

Snežna sova

Najseverneje živeča vrsta sove, ki se je odlično prilagodila neprijaznim razmeram tajge in tundre.

03:13

Biologija

Keywords

hóbagoly, Sova, ptič, bagolyfélék, sova pelete, predator, Tajga, tundra, belo perje, ozemlje, Ženska, živali, biologija

On-screen labels

Pogosto se seli., Snežna sova, Velika uharica, 50–60 cm, Razpon kril: 1,5 m, Načrtovanje potomcev, Njen glavni plen so manjši glodavci., 270 stopinj, Podolgovat izbljuvek, Zbiranje podatkov o populaciji, Ni ogrožena vrsta., Snežna sova, Hrana: manjši glodavci, ptiči, zajci, ribe, mrhovina, Teža: 1,6–3 kg, Življenjska doba: 15 let
Added to your cart.